Yhteishankinnat

Teemme onnistuneita yhteishankintojen kilpailutuksia yhdessä seitsemän Tampereen kehyskunnan kanssa.

Osallistu yhteishankintaan

Kun osallistut yhteishankintaan, voit jättää kilpailutuksen meidän huoleksemme. Meille on keskitetty omistajakuntiemme hankintojen kaupallinen ja juridinen syväosaaminen, joten voit olla varma, että prosessi menee aina oikein. Määrittelemme hankinnan sisällön kanssasi.

Usean kunnan yhteishankinnoilla saamme helpommin volyymietuja ja voimme paremmin varmistaa, että palvelut ja tuotteet sopivat juuri meidän kuntiemme tarpeisiin.

Teemme hankinnat laadukkaasti ja sovitussa aikataulussa. Ne ovat kokonaistaloudellisia ja vastuullisia sekä niissä otetaan huomioon paikalliset markkinaolosuhteet.

Kun sopimukset on tehty, pidämme niistä huolta koko sopimuskauden. Valvomme sopimuksia ja käymme tarvittaessa keskusteluja hyvässä hengessä osapuolten kanssa. Voit keskittyä tuotteiden ja palveluiden tilaamiseen, me hoidamme loput.

Yhteishankintoihin osallistuminen on omistaja-asiakkaillemme veloituksetonta.

Ota yhteyttä

Jos haluat lisätietoa yhteishankinnoista tai sinulla on ehdotus yhteishankinnaksi, ota meihin yhteyttä. Autamme mielellämme:

Mervi Haataja
Hankintapäällikkö
050 395 6315

Jaakko Uitti
Toimitusjohtaja
050 414 7394

etunimi.sukunimi@kuhaoy.fi

Oletus artikkelikuva

Uutinen

KuHa rauhoittuu joulun aikaan

Kiitämme kuntia, yhteistyökumppaneita ja kaikkia asiakkaitamme kuluneesta vuodesta. Lämmin jouluntoivotus ja menestystä uuteen vuoteen!

Lue lisää

Artikkeli

Uusi puheenjohtaja toiveikkaana tulevasta, asiantuntijoihin uskoen 

KuHa Oy:n hallituksen puheenjohtajan kapula vaihtoi omistajaa syksyllä 2023, kun uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Lempäälän kunnanjohtaja Heidi Rämö. Toimintaympäristöä mylläävä sote-uudistus…

Lue lisää

Blogi

Onneksi virheet voi aina korjata 

Ei se lopulta harvinaista ole, että kaiken huolellisen valmistelun jälkeenkin tarjoajat löytävät julkaistusta tarjouspyynnöstä jotakin kysyttävää tai jopa virheitä. Kilpailutusprosessiin…

Lue lisää