Yhteishankinnat

Teemme onnistuneita yhteishankintojen kilpailutuksia yhdessä seitsemän Tampereen kehyskunnan kanssa.

Osallistu yhteishankintaan

Kun osallistut yhteishankintaan, voit jättää kilpailutuksen meidän huoleksemme. Meille on keskitetty omistajakuntiemme hankintojen kaupallinen ja juridinen syväosaaminen, joten voit olla varma, että prosessi menee aina oikein. Määrittelemme hankinnan sisällön kanssasi.

Usean kunnan yhteishankinnoilla saamme helpommin volyymietuja ja voimme paremmin varmistaa, että palvelut ja tuotteet sopivat juuri meidän kuntiemme tarpeisiin.

Teemme hankinnat laadukkaasti ja sovitussa aikataulussa. Ne ovat kokonaistaloudellisia ja vastuullisia sekä niissä otetaan huomioon paikalliset markkinaolosuhteet.

Kun sopimukset on tehty, pidämme niistä huolta koko sopimuskauden. Valvomme sopimuksia ja käymme tarvittaessa keskusteluja hyvässä hengessä osapuolten kanssa. Voit keskittyä tuotteiden ja palveluiden tilaamiseen, me hoidamme loput.

Yhteishankintoihin osallistuminen on omistaja-asiakkaillemme veloituksetonta.

Ota yhteyttä

Jos haluat lisätietoa yhteishankinnoista tai sinulla on ehdotus yhteishankinnaksi, ota meihin yhteyttä. Autamme mielellämme:

Mervi Haataja
Hankintapäällikkö
050 395 6315

Jaakko Uitti
Toimitusjohtaja
050 414 7394

etunimi.sukunimi@kuhaoy.fi

Uutinen

Syksyn hankintakausi kiihtyy

Hankinnat ja kilpailutukset käyvät taas lomien jälkeen vilkkaana. Syksyllä on useita avoimia tai lähiaikoina valmisteluun ja kilpailutukseen tulevia kilpailutuksia. Kaikki…

Lue lisää
Oletus artikkelikuva 2

Uutinen

KuHan brändi ja verkkosivut uudistuivat

Aloitimme maaliskuussa brändi- ja verkkosivustouudistuksen, jonka tavoitteena oli löytää tapoja luoda positiivista ja aitoa mielikuvaa KuHasta ja huomioida paremmin keskeisten…

Lue lisää

Blogi

Hankinnat kannattaa tehdä yhdessä

KuHan omistajakunnat kilpailuttavat usein hankintoja yhdessä. Monen kunnan yhteishankinnat kiinnostavat toimittajia ja helpottavat kuntien asiantuntijoiden arkea. Yhteishankintojen suurempi volyymi antaa…

Lue lisää