Yhteishankinnat

Teemme onnistuneita yhteishankintojen kilpailutuksia yhdessä seitsemän Tampereen kehyskunnan kanssa.

Osallistu yhteishankintaan

Kun osallistut yhteishankintaan, voit jättää kilpailutuksen meidän huoleksemme. Meille on keskitetty omistajakuntiemme hankintojen kaupallinen ja juridinen syväosaaminen, joten voit olla varma, että prosessi menee aina oikein. Määrittelemme hankinnan sisällön kanssasi.

Usean kunnan yhteishankinnoilla saamme helpommin volyymietuja ja voimme paremmin varmistaa, että palvelut ja tuotteet sopivat juuri meidän kuntiemme tarpeisiin.

Teemme hankinnat laadukkaasti ja sovitussa aikataulussa. Ne ovat kokonaistaloudellisia ja vastuullisia sekä niissä otetaan huomioon paikalliset markkinaolosuhteet.

Kun sopimukset on tehty, pidämme niistä huolta koko sopimuskauden. Valvomme sopimuksia ja käymme tarvittaessa keskusteluja hyvässä hengessä osapuolten kanssa. Voit keskittyä tuotteiden ja palveluiden tilaamiseen, me hoidamme loput.

Yhteishankintoihin osallistuminen on omistaja-asiakkaillemme veloituksetonta.

Ota yhteyttä

Jos haluat lisätietoa yhteishankinnoista tai sinulla on ehdotus yhteishankinnaksi, ota meihin yhteyttä. Autamme mielellämme:

Mervi Haataja
Hankintapäällikkö
050 395 6315

Jaakko Uitti
Toimitusjohtaja
050 414 7394

etunimi.sukunimi@kuhaoy.fi

Artikkeli

KuHan asiantuntijat auttavat uuden koulun pienissä ja suurissa hankinta-asioissa 

Julkiset hankinnat ja kilpailutusten kiemurat eivät usein ole kunnan virkamiehille, opettajille tai muille toimihenkilöille tuttuja – eikä tarvitsekaan olla. Silloin…

Lue lisää

Uutinen

Syksyn hankintakausi kiihtyy

Hankinnat ja kilpailutukset käyvät taas lomien jälkeen vilkkaana. Syksyllä on useita avoimia tai lähiaikoina valmisteluun ja kilpailutukseen tulevia kilpailutuksia. Kaikki…

Lue lisää
Oletus artikkelikuva 2

Uutinen

KuHan brändi ja verkkosivut uudistuivat

Aloitimme maaliskuussa brändi- ja verkkosivustouudistuksen, jonka tavoitteena oli löytää tapoja luoda positiivista ja aitoa mielikuvaa KuHasta ja huomioida paremmin keskeisten…

Lue lisää