Yhteishankinnat

Teemme onnistuneita yhteishankintojen kilpailutuksia yhdessä seitsemän Tampereen kehyskunnan kanssa.

Osallistu yhteishankintaan

Kun osallistut yhteishankintaan, voit jättää kilpailutuksen meidän huoleksemme. Meille on keskitetty omistajakuntiemme hankintojen kaupallinen ja juridinen syväosaaminen, joten voit olla varma, että prosessi menee aina oikein. Määrittelemme hankinnan sisällön kanssasi.

Usean kunnan yhteishankinnoilla saamme helpommin volyymietuja ja voimme paremmin varmistaa, että palvelut ja tuotteet sopivat juuri meidän kuntiemme tarpeisiin.

Teemme hankinnat laadukkaasti ja sovitussa aikataulussa. Ne ovat kokonaistaloudellisia ja vastuullisia sekä niissä otetaan huomioon paikalliset markkinaolosuhteet.

Kun sopimukset on tehty, pidämme niistä huolta koko sopimuskauden. Valvomme sopimuksia ja käymme tarvittaessa keskusteluja hyvässä hengessä osapuolten kanssa. Voit keskittyä tuotteiden ja palveluiden tilaamiseen, me hoidamme loput.

Yhteishankintoihin osallistuminen on omistaja-asiakkaillemme veloituksetonta.

Ota yhteyttä

Jos haluat lisätietoa yhteishankinnoista tai sinulla on ehdotus yhteishankinnaksi, ota meihin yhteyttä. Autamme mielellämme:

Mervi Haataja
Hankintapäällikkö
050 395 6315

Jaakko Uitti
Toimitusjohtaja
050 414 7394

etunimi.sukunimi@kuhaoy.fi

Artikkeli

Katsaus KuHan vuoteen 2023

Vuosi 2023 alkoi muuttuneessa toimintaympäristössä, jossa sote-uudistuksen takia sosiaali- ja terveyspalveluiden sekä pelastustoimen järjestämisvastuut siirtyivät kunnilta hyvinvointialueille. Muutoksella oli suuri…

Lue lisää

Blogi

Taustatieto on avain onnistuneeseen hankintaan

Yhteydenotto tarjoajiin Hankintapäätös on kilpailutusprosessin päätösasiakirja. Kaikki olennaisimmat päätökset hankintaan liittyen on kuitenkin tehty jo paljon aikaisemmin. Hankinnan kohteen vaatimukset,…

Lue lisää

Artikkeli

Uusi puheenjohtaja toiveikkaana tulevasta, asiantuntijoihin uskoen 

KuHa Oy:n hallituksen puheenjohtajan kapula vaihtoi omistajaa syksyllä 2023, kun uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Lempäälän kunnanjohtaja Heidi Rämö. Toimintaympäristöä mylläävä sote-uudistus…

Lue lisää