Neuvontapalvelu

Neuvonta, ohjaus ja koulutukset ovat omistaja-asiakkaillemme veloituksettomia. Autamme mielellämme!

Hankinta-asioiden neuvonta ja ohjeistus

Meille on keskitetty omistajakuntiemme hankintojen kaupallinen ja juridinen syväosaaminen. Sinulla ei tarvitse olla hankintaosaamista, vaan meiltä saat kaiken tarvittavan ohjauksen ja koulutuksen. Soita tai lähetä sähköpostia matalalla kynnyksellä, kun tarvitset neuvoja.

Olemme tehneet kuntien yhteiset hankintaohjeet, löydät ne KuHa-verkosta. Hankintaohjeiden lisäksi löydät sieltä käsikirjatyylisen hankintaoppaan. Katso myös usein kysytyt kysymykset.

Hankintakoulutukset ja -seminaarit

Teemme usein räätälöityjä kuntakohtaisia koulutuksia, joissa käymme läpi valittuja teemoja. Voit pyytää meiltä tiimillesi oman täsmäkoulutuksen – sekin on veloitukseton omistaja-asiakkaillemme.

Järjestämme hankinnoista myös kuntien yhteisiä koulutuksia.

Jos tarvitset koulutusta, ota yhteyttä:

Jaakko Uitti
Toimitusjohtaja
050 414 7394
etunimi.sukunimi@kuhaoy.fi

Mervi Haataja
Hankintapäällikkö
050 395 6315
etunimi.sukunimi@kuhaoy.fi

Oletus artikkelikuva

Uutinen

KuHa rauhoittuu joulun aikaan

Kiitämme kuntia, yhteistyökumppaneita ja kaikkia asiakkaitamme kuluneesta vuodesta. Lämmin jouluntoivotus ja menestystä uuteen vuoteen!

Lue lisää

Artikkeli

Uusi puheenjohtaja toiveikkaana tulevasta, asiantuntijoihin uskoen 

KuHa Oy:n hallituksen puheenjohtajan kapula vaihtoi omistajaa syksyllä 2023, kun uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Lempäälän kunnanjohtaja Heidi Rämö. Toimintaympäristöä mylläävä sote-uudistus…

Lue lisää

Blogi

Onneksi virheet voi aina korjata 

Ei se lopulta harvinaista ole, että kaiken huolellisen valmistelun jälkeenkin tarjoajat löytävät julkaistusta tarjouspyynnöstä jotakin kysyttävää tai jopa virheitä. Kilpailutusprosessiin…

Lue lisää