Tietoa KuHasta

Kuntien Hankintapalvelut KuHa Oy on Kangasalan, Lempäälän, Nokian, Oriveden, Pirkkalan, Vesilahden ja Ylöjärven omistama hankintayhtiö.

Kuntien oma hankintatiimi

Olemme seitsemän kunnan oma hankintayhtiö. Vuodesta 2006 lähtien omistajakunnissamme kenenkään ei ole tarvinnut tehdä hankintoja yksin tai osata kaikkea. Osakeyhtiö meistä tuli vuonna 2011, jolloin myös Orivesi liittyi mukaan.

Kunnat perustivat KuHan, jotta tekisimme hankintoja yhdessä ja tehostaisimme toimintaa. Meille on keskitetty omistajakuntiemme hankintojen kaupallinen ja juridinen syväosaaminen.

Tuemme, ohjaamme ja kehitämme omistajakuntien hankintatoimintaa sekä tarvittaessa koulutamme. Seuraamme hankinta-alan kehitystä ja varmistamme, että kunnat ovat ajoissa valmiina tuleviin muutoksiin. Olemme mielellämme pieneksi tai suureksi avuksi.

Haluamme tehdä hyvää yhteistyötä myös toimittajien kanssa ja onnistua yhdessä. Kauttamme voi tavoittaa monta kuntaa samalla kertaa.

Ota yhteyttä

Jos haluat lisätietoa KuHasta, ota yhteyttä:

Jaakko Uitti
Toimitusjohtaja
050 414 7394

etunimi.sukunimi@kuhaoy.fi

Artikkeli

Katsaus KuHan vuoteen 2023

Vuosi 2023 alkoi muuttuneessa toimintaympäristössä, jossa sote-uudistuksen takia sosiaali- ja terveyspalveluiden sekä pelastustoimen järjestämisvastuut siirtyivät kunnilta hyvinvointialueille. Muutoksella oli suuri…

Lue lisää

Blogi

Taustatieto on avain onnistuneeseen hankintaan

Yhteydenotto tarjoajiin Hankintapäätös on kilpailutusprosessin päätösasiakirja. Kaikki olennaisimmat päätökset hankintaan liittyen on kuitenkin tehty jo paljon aikaisemmin. Hankinnan kohteen vaatimukset,…

Lue lisää

Artikkeli

Uusi puheenjohtaja toiveikkaana tulevasta, asiantuntijoihin uskoen 

KuHa Oy:n hallituksen puheenjohtajan kapula vaihtoi omistajaa syksyllä 2023, kun uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Lempäälän kunnanjohtaja Heidi Rämö. Toimintaympäristöä mylläävä sote-uudistus…

Lue lisää