Tietoa KuHasta

Kuntien Hankintapalvelut KuHa Oy on Kangasalan, Lempäälän, Nokian, Oriveden, Pirkkalan, Vesilahden ja Ylöjärven omistama hankintayhtiö.

Kuntien oma hankintatiimi

Olemme seitsemän kunnan oma hankintayhtiö. Vuodesta 2006 lähtien omistajakunnissamme kenenkään ei ole tarvinnut tehdä hankintoja yksin tai osata kaikkea. Osakeyhtiö meistä tuli vuonna 2011, jolloin myös Orivesi liittyi mukaan.

Kunnat perustivat KuHan, jotta tekisimme hankintoja yhdessä ja tehostaisimme toimintaa. Meille on keskitetty omistajakuntiemme hankintojen kaupallinen ja juridinen syväosaaminen.

Tuemme, ohjaamme ja kehitämme omistajakuntien hankintatoimintaa sekä tarvittaessa koulutamme. Seuraamme hankinta-alan kehitystä ja varmistamme, että kunnat ovat ajoissa valmiina tuleviin muutoksiin. Olemme mielellämme pieneksi tai suureksi avuksi.

Haluamme tehdä hyvää yhteistyötä myös toimittajien kanssa ja onnistua yhdessä. Kauttamme voi tavoittaa monta kuntaa samalla kertaa.

Ota yhteyttä

Jos haluat lisätietoa KuHasta, ota yhteyttä:

Jaakko Uitti
Toimitusjohtaja
050 414 7394

etunimi.sukunimi@kuhaoy.fi

Uutinen

Syksyn hankintakausi kiihtyy

Hankinnat ja kilpailutukset käyvät taas lomien jälkeen vilkkaana. Syksyllä on useita avoimia tai lähiaikoina valmisteluun ja kilpailutukseen tulevia kilpailutuksia. Kaikki…

Lue lisää
Oletus artikkelikuva 2

Uutinen

KuHan brändi ja verkkosivut uudistuivat

Aloitimme maaliskuussa brändi- ja verkkosivustouudistuksen, jonka tavoitteena oli löytää tapoja luoda positiivista ja aitoa mielikuvaa KuHasta ja huomioida paremmin keskeisten…

Lue lisää

Blogi

Hankinnat kannattaa tehdä yhdessä

KuHan omistajakunnat kilpailuttavat usein hankintoja yhdessä. Monen kunnan yhteishankinnat kiinnostavat toimittajia ja helpottavat kuntien asiantuntijoiden arkea. Yhteishankintojen suurempi volyymi antaa…

Lue lisää